Hieronnan vaikutukset terveyteen

Mitä hieronta on ?

Hieronta on ikiaikainen, kokonaisvaltainen käsin tehtävä hoitomuoto joka ylläpitää tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvointia. Auttavat Kädet hieronta tarjoaa koulutetun hierojan palveluita; klassista ja urheiluhierontaa, purentalihashierontaa, etätyöläisen lihashuoltoa, stressin oireita lievittävää hierontaa ja kinesioteippausta.


Mihin hieronta auttaa ?

- vähentää rasituskipua
- auttaa lihaskireyksiin
- auttaa palautumaan
- ehkäisee puutumisoireita
- vähentää stressiä

- vahvistaa immuunijärjestelmää
- vähentää univaikeuksia
- lievittää masennusta
-auttaa turvotukseen leikkauksen jälkeen
- lieventää ja ehkäisee rasitusvammojen syntymistä
-parantaa verenkierto ja lymfakiertoa hierottavalla alueella

Hieronta ja urheilu

Hieronta ja urheilu sopivat läheisesti yhteen. Ennen tärkeää urheilusuoritusta hieronta valmistaa kehon tärkeään tapahtumaan lämmittäen ja rentouttaen lihakset. Hieronta toimii myös urheilusuorituksen jälkeen palauttavana toimenpiteenä lieventäen rasituksesta aiheutunutta kipua ja lihasten väsymistä. 

Hieronta rentoutumismuotona

Kun keho rentoutuu sillä saavutetaan kokonaisvaltaisia hyvinvointivaikutuksia. Hieronta ja rentoutuminen on hyvä vastaisku stressille ja alentaa verenpainetta ja sydämen sykettä. Levossa myös kehon kivut ja kolotukset lievenevät, sympaattinen hermosto rauhoittuu ja parasympaattinen hermosto aktivoituu jolloin keho alkaa rentoutumaan. Hieronta edistää myös mielen tyyneyttä sillä kun fyysinen keho alkaa voimaan paremmin niin silloin myös psyykkinen keho. Kun kivut ja lihasjäykkyydet lievenevät hieronnan vaikutuksesta, mielikin on tyynempi. Hieronta lisää tyytyväisyydentunnetta.

Auttavat kädet toimii kauppakeskus Kumpareessa, Day Spa Ruka Beauty & Wellnesin tiloissa, tervetuloa !


Varaa aika hierontaan 

Soita 044 535 3404 tai varaa netistä: